Priser

Veiledning før foto/visning

Jeg kommer hjem til deg og sammen går vi gjennom boligen rom for rom hvor du mottar råd og veiledning til hvordan boligen best kan optimaliseres før et evt. salg for å treffe riktig kjøpergruppe. Du mottar en muntlig rapport på stedet med anbefalte endringer.
Veiledningen varer inntil 1 time
Pris kr 997,-
Bestill

Veiledning på skype/Facetime
Bor du langt unna, eller av andre grunner ikke har mulighet til at jeg kommer hjem til deg, tilbyr jeg veiledning på skype eller også på Facetime. Veiledningen varer inntil 1 time.
Pris kr 897,-
Bestill

Stylingpakker

Hjelp til opprydning før foto og Ministyling
Sammen går vi gjennom rom for rom hvor jeg hjelper deg med å rydde og pakke bort ting før fotografen skal komme. Jeg avslutter med å style opp boligen din med det du har av møbler, tekstiler og annen pynt sånn at den er klar for fotografering.
Opprydningen/stylingen tar inntil en arbeidsdag (7,5 time).
Pris kr 4500,-
Bestill

Personlig shopper/delstyling
Vi starter med en veiledningstime. Sammen går vi gjennom rom for rom hvor du får råd om hva som må ryddes bort og hva du kan fylle på med av småinteriør etc for å freshe opp boligen før salg.
Noen ganger er tiden før fotografen kommer veldig knapp, og ved behov og ønske, drar jeg og handler inn det jeg anbefaler for å oppgradere din bolig, innenfor det budsjettet du setter.
Etterpå styler jeg boligen din med det jeg har kjøpt inn for deg.
Dette tar ca. 8-12 timer (inkl styling og innkjøp)
Pris fra kr 6500,-
Bestill

Flytt Smart

Skal du flytte og ønsker å få på plass gode systemer FØR noen rekker å rote det til for deg?

Kanskje du ønsker å kvitte deg med ting før du flytter?

Eller har du lite tid før du skal flytte og trenger hjelp til at noen kan både pakke ned og pakke ut tingene dine, sånn at du kan flytte rett inn i et ferdig organisert hjem?
Da kan dette være noe for deg. Les mer her